Over ons

De derde generatie aan het roer bij Meppelink

Totaalinstallateur Meppelink uit Hoogeveen is sinds 1939 thuis in warmte. We zijn begonnen als kachelsmid in Hoogeveen en ons familiebedrijf is in de loop der jaren uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. Inmiddels heeft de derde generatie de leiding over het bedrijf. We zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van centrale verwarming, sfeerverwarming en duurzame installaties, zoals warmtepompen, balansventilatie met WTW (WartmeTerugWinning) en zonneboilers. Een van de directeuren heeft zelfs prijzen gewonnen op het gebied van warmtepompen. Wilko Ruijne mag zich hierdoor, van Techniek Nederland (voorheen Uneto-VNI), warmtepompdeskundige noemen. Daarnaast heeft het bedrijf een Qbiz-registratie voor het managen van bedrijfsprocessen, projecten en ICT. Wilko Ruijne heeft samen met zijn neef Bennie Meppelink sinds 1998 de leiding over het familiebedrijf.

Service staat centraal

Bij alles wat we doen, staat service centraal. Onze jarenlange ervaring garandeert een goed en eerlijk advies. Samen met u zoeken we het juiste product voor uw situatie. We bieden u hierbij de keuze uit verschillende kwaliteitsmerken. Onze goede service ziet u ook terug in onze uitgebreide onderhoudsabonnementen en de 24/7 storingsdienst voor onze klanten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of heeft u vragen en/of opmerkingen? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vanwege de hoeveelheid offerte aanvragen en opdrachten dient u rekening te houden met lange wachttijden.

Daarnaast kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen m.b.t. onderhoud gasapparatuur.

Met excuses voor het ongemak.