Elektra

Elektricien voor een extra groep in meterkast of uitbreiding elektra-installatie

Als totaalinstallateur verzorgen we niet alleen diensten op het gebied van cv-ketels, ventilatie en duurzame installaties. We verzorgen ook diensten als elektricien. Zo maken we een extra groep, bijvoorbeeld krachtstroom, voor het inductiekoken in de meterkast of verzorgen we de plaatsing en aansluiting voor een laadpaal om uw elektrische of hybride auto op te laden. Daarnaast leggen we het elektranetwerk in woningen aan, of verzorgen we aanpassingen op een bestaand netwerk. 

Elektradraad_strippen_web

Laadstations voor Tesla

Voor eigenaren van elektrische en hybride auto’s verzorgen we oplaadpunten voor bij u thuis of op het werk. Ook de Tesla rijder kan bij ons terecht. We zijn door Tesla gecertificeerd om laadstations te plaatsen.

NEN 1010: installeren van laagspanningsinstallaties

Voor het aanleggen van veilige laagspanningsinstallaties is NEN 1010 al jaren dé norm. Ook het uitbreiden en aanpassen van installaties valt hieronder. NEN 1010 wordt daarnaast gebruikt voor controles en inspecties bij oplevering van installaties in woningen. Wij installeren alle elektrotechnische installaties volgens de norm NEN 1010.

NEN 3140 "Bedrijfsvoering van elektrische installaties - Laagspanning"

De NEN 3140 is de Nederlandse Norm (NEN) voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij, aan of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied. Bedrijven en instellingen met personeel moeten ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Dit betekent dat arbeidsmiddelen zoals elektrische installaties, machines en elektrisch handgereedschap periodiek gekeurd dienen te worden. Werkgevers dienen bij een inspectie van de Arbeidsinspectie aan te tonen dat alles in het werk gesteld is dit mogelijk te maken. De NEN 3140 norm gaat daarnaast over werkprocedures. Wij verzorgen keuringen aan elektrisch gereedschap, apparaten en installaties en zijn gecertificeerd om NEN 3140 keuringen uit te voeren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een laadstation voor uw Tesla, of heeft u vragen over onze andere elektrotechnische diensten?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vanwege de hoeveelheid offerte aanvragen en opdrachten dient u rekening te houden met lange wachttijden.

Daarnaast kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen m.b.t. onderhoud gasapparatuur.

Met excuses voor het ongemak.