Verwarming

Cv-ketel voor een comfortabel huis

Hoewel de warmtepomp in opkomst is, zijn de meeste huizen nog voorzien van een cv-ketel. Als uw huis ‘matig’ geïsoleerd is, dan is een cv-ketel nog steeds de beste keuze. Wanneer u toe bent aan een nieuwe cv-ketel, dan is deze nieuwe cv-ketel waarschijnlijk energiezuiniger dan uw huidige. Een cv-ketel zorgt voor een aangename en constante temperatuur in huis, wat een grote mate van comfort met zich mee brengt. Afhankelijk van uw warm water afname zijn er verschillende typen cv-ketels verkrijgbaar. Wij zijn onder andere leverancier van de merken: Atag, AWB, Itho Daalderop, Nefit, Remeha en Vaillant. Daarnaast verzorgen we onderhoud aan deze ketels.

cv_groenGras_web

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Bekijk hier de folder.

Meer weten?

Wilt u weten over welk type cv-ketel bij uw gebruik past of een offerte op maat?

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Bekijk hier de folder.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vanwege de hoeveelheid offerte aanvragen en opdrachten dient u rekening te houden met lange wachttijden.

Daarnaast kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen m.b.t. onderhoud gasapparatuur.

Met excuses voor het ongemak.