Service & onderhoud

Onderhoud voor cv-ketel, warmtepomp en ventilatie

Naast het plaatsen van cv-ketels, installeren van warmtepompen en ventilatie verzorgen we onderhoud aan cv-installaties. Met goed onderhoud gaan installaties langer mee, zijn ze zuiniger en wordt de kans op ongewenste storingen aanzienlijk verkleind. Wij hebben uitgebreide mogelijkheden voor onderhoudsabonnementen.

Monteur_met_kist_sh_56045722_web crop small

Onderhoud WTW balansventilatie

Vooral voor moderne WTW (WarmteTerugWinning) ventilatiesystemen is periodiek onderhoud belangrijk. In een WTW ventilatiesysteem, dat slecht onderhouden wordt, kan vuil zich ophopen. Dat heeft een negatieve impact op het binnenklimaat in de woning. De frequentie van onderhoud hangt af van het gebruik van het ventilatiesysteem. Wij kunnen u als professional goed adviseren over onderhoud en op welke momenten dat het beste kan gebeuren.

Storingen

Goed onderhoud voorkomt storingen. Toch kan er een keer een storing optreden. Voor onze klanten hebben we een storingsdienst die 24 uur per dag, 7 dagen per de week bereikbaar is bij acute calamiteiten. Wij staan achter de kwaliteit die wij leveren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het onderhouden van ventilatiesystemen of heeft u een storing?

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies.

Vanwege de hoeveelheid offerte aanvragen en opdrachten dient u rekening te houden met lange wachttijden.

Daarnaast kunnen wij tijdelijk geen nieuwe klanten aannemen m.b.t. onderhoud gasapparatuur.

Met excuses voor het ongemak.